Årsboken

Omslagsfotograf:
??

RSF Årsbok 2017/2018

Vi saknar fortfarande information från många klubbar hur många exemplar man önskar av vår kommande årsbok. Ett mail har skickats den 10 oktober till alla klubbar där man ombeds att fylla i önskat antal samt leveransadress via ett speciellt webb-formulär.

I år har vi sänkt vårt utgångspris från 160 kr till 120 kr. Större beställningar ger dessutom ännu lägre priser tack vare vår nya rabattstege (visas i formuläret via länken nedan).

Här finns formuläret. (För klubbar och enskilda medlemmar i RSF.)

Tidigare årsböcker går fortfarande att beställa

Du kan komplettera din samling av årsböcker genom att beställa sådana som du saknar. Men skynda dig på - för äldre årgångar kan det finnas ett fåtal exemplar kvar av. De tidigaste är sedan länge redan slutsålda.

Läs mer om Årsbok 2016/2017.
Beställ äldre årsböcker från RSF.


Sedan 1976 har 41 årsböcker framställts - en varje år. Böckerna speglar RSF-medlemmarnas fotografiska verksamhet under respektive år och är ett dokument för framtiden. Formatet 190x190 mm ger rättvisa åt bilderna och trycket har varit i svartvitt fram till 2005. Från Årsbok 2006 är ett stort antal sidor i färg och bilder som premierats vid RSFs utställningar och salonger finns också med. Allt arbete är ideellt, därav det låga priset.

Årsboken kan ges som en julklapp, tävlingspris och/eller en present till andra förtjänta inom klubben. Den kan användas till mycket och det är av många skäl viktigt att den sprids.

Årsboken är kanske den viktigaste dokumentationen av fotoklubbarnas verksamhet och bör naturligtvis finnas i alla klubbars bibliotek eller åtminstone nyttjas på något sätt. Målsättningen är att den skall innehålla så många bra bilder från så många klubbar som möjligt.

Observera! Alla klubbar som årligen beställer tre eller flera böcker behöver inte sända in någon ny beställning om de inte vill ändra antal eller adress. Hör vi inget från dessa klubbar före den 30 september, utgår vi från att samma antal böcker ska sändas till samma adress som förra året.